1 ცალი ბადრიჯანი
2 ცალი პამიდორი 100-150 გრამი ყველი 2-3 სუფრის კოვზი მაიონეზი მარილი და ნიორი სურვილის მიხედვით მწვანილი |
125 გრამი მაკარონი ბარილა Fusilli (#98)
300 გრამი ღორის ხორცი 3 ცალი კიტრის მწნილი 2 ცალი ვაშლი ... კითხვის გაგრძელება » |
1 ცალი კვერცხი
20 გ. წითელი ხიზილალა 20 გ. კიტრი 10 გ. მწვანე სალათა 20 გ. პამიდორი 10 გ. მწვანე ხახვი |
50 გ. მწვანე ლობიოს პარკი
80 გ. პამიდორი 50 გ. ზეითუნის ზეთი 80 გ. კარტოფილი 10 გ. ზეთისხილი ... კითხვის გაგრძელება » |
4 კილოგრამი ძროხის/ღორის ხორცი ან მათი ნარევი
5-6 თავი ხახვი 200 გრ. ქონი საჭირო რაოდნობის ნაწლავი 20-25 მარცვალი პილპილი კოწახური, მარილი-გემოვნებით |
2 ფენა გაყინული ფენოვანი ცომი, ნაწილობრივ გალღობილი
1 მსუბუქად ათქვეფილი კვერცხი 16 (500 გრ.) მჭლე საქონლის ხორცის სოსისი 2 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი 1 პატარა წვრილად დაჭრილი თავი ხახვი 2 კბილი დაჭყლეტილი ნიორი 410 გრ–იანი ქილა წვრილად დაჭრილი პომიდორი 1 სუფრის კოვზი ვუსტერის სოუსი ... კითხვის გაგრძელება » |
მასალად საჭიროა: 1.4 კილოგრამი ქათმის ფრთები1 ცალი კვერცხი 1 ჭიქა ფქვილი 225 გრამი კარაქი 3 სუფრის კოვზი სოიოს სოუსი 3 სუფრის კოვზი წყალი ... კითხვის გაგრძელება » |
500 გრ. ღორის ან ძროხის ფილე
1 ცალი სტაფილო 3 ს.კ. სოიოს სოუსი 1 ს.კ. სეზამის ზეთი 1 ს.კ. სეზამის მარცვალი 1 კბილი ნიორი ... კითხვის გაგრძელება » |
მასალად საჭიროა: 115 გრამი პური(სასურველია ბრუსკეტა)3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი 4 ცალი ქათმის ფილე 2-3 კონა სალათის ფურცლები 1/4 ჭიქა ლიმონის წვენი(დაგჭირდებათ 2 ლიმონი) 1/4 ჭიქა მაიონეზი 1/4 ჭიქა გახეხილი ყველი პარმეზანი 2 ანჩოუსის ფილე 1 კბილი ნიორი მარილი და წიწაკა გემოვნებით |