17:04 ჩიჟიბიჟი | |
მასალად საჭიროა: კვერცხი, ხახვი, პომიდორი, ზეთი, ბულგარული წიწაკა, მწვანილები, პილპილი, მარილი, ძეხვი ან სოსისი მომზადების წესი: ზეთში დაბალ ცეცხლზე მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი; დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პომიდორი ან პომიდვრის საწებელი; 5 წუთი გავაჩეროთ ცეცხლზე; დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი; 3–4 წუთი გავაჩეროთ ცეცხლზე; დავამატოთ საშუალო ზომაზე დაჭრილი ბულგარული წიწაკა; დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი; გემოვნებით ვუქნათ მარილი და წიწაკა. თუ გიყვართ ძეხვეულობა შეგიძიათ ბოლოს დაამატოთ წვრილად დაჭრილი ძეხვი ან სოსისი, მაგრამ პირადად მე გირჩევთ ძეხვეულის გარეშე გააკეთოთ, უფრო გემრიელია . | |
Category: წვნიანი კერძები | Views: 3142 | | |
Total comments: 0 | |