მომზადების წესი:
4 სუფრის კოვზი დაფქვილი ყავა 1 სუფრის კოვზი კაკაოს ფხვნილი 5 სუფრის კოვზი ცხელი წყალი 4 სუფრის კოვზი შაქარი 3 ჭიქა/750გ რძე რამდენიმე ყინულის კუბიკი 1 ჩამჩა/3 სუფრის კოვზი შოკოლადის ნაყინი ... კითხვის გაგრძელება » |
მომზადების წესი:
2 ½ კგ შაქარი 2 ცალი ლიმონი 20 ახალი ანწლის თავი, ღეროებმოცლილი 85 გრ ლიმონმჟავა ... კითხვის გაგრძელება » |
მომზადების წესი:
2 ცალი ლიმონი 2 სუფრის კოვზი შაქარი 35 მლ ანწლის ყვავილის ნაყენი 1 მუჭი გაყინული კენკრა გაზიანი წყალი შესავსებად ... კითხვის გაგრძელება » |
მომზადების წესი:
3-4 ყვითელი ატამი 5 ლიმონი 4-5 სუფრის კოვზი შაქარი 5 ჭიქა ცივი წყალი ყინულის ნატეხები ... კითხვის გაგრძელება » |
მომზადების წესი:
2 ცალი ბანანი 6 ცალი ყინულის ნატეხი 5 ჭიქა რძე 1/2 ჭიქა შაქარი ... კითხვის გაგრძელება » |
მომზადების წესი:
შაქარი, ჭიქის კიდეებზე მოსასმელად 2 დიდი მეოთხედებად დაჭრილი ლაიმი ½ კონა პიტნის ფოთლები 7 მეოთხედებად დაჭრილი მარწყვი 1 ჭიქა შაქარი ... კითხვის გაგრძელება » |
მასალად საჭიროა:
¾ ჭიქა ესპრესო, გაცივებული ¼ ჭიქა შავი რომი ან ყავის ლიქიორი 100 გრამამდე 'ლედის თითები' 3 ჭიქა ვანილის ან ყავის ნაყინი ¾ ჭიქა კარგად გახეხილი მწარე ან ნახევრადტკბილი შოკოლადი მოსართავად გამოიყენეთ კაკაოს ფხვნილი ... კითხვის გაგრძელება » |
მასალად საჭიროა:
150 მლ. ნაღები 150 მლ. იოგურტი (უარომატო) 3 ს/კ შაქარი 20 გრ. ჟელატინი ... კითხვის გაგრძელება » |
მასალად საჭიროა:
კარტოფილის ჭიქისთვის: 600 გრ. კარტოფილი1 სუფრის კოვზი ფქვილი 1–2 სუფრის კოვზი ზეთი მარილი და პილპილი ... კითხვის გაგრძელება » |