მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი - 1 კგ.
შეიძლება ძროხის და ღორის ხორცის არევა 40-60 %-ით;
ხახვი - 600 გრ;
ბროწეული - გემოვნებით, დაახლოებით 1 დიდი თავი;
წიწაკა, მარილი ხმელი ქინძი
ქონდარი - ცოტა, სურვილის შემთხვევაში;
ბადე-ქონი - საკმარისი რაოდენობის (2 ღორის).
თითო აფხაზურს 2-ჯერ უნდა შემოეხვიოს კარგად გაშლილ მდგომარეობაში;
ხორცაკეპი მანქანა, ქვაბი, შესაწვავი ტაფა.
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1482 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
ბატკანი  - 2 კგ
ხახვი  - 1 თავი
ღვინო თეთრი  - 500 მლ
კინძი  - 4 კონა
ოხრახუში  - 4 კონა
ტარხუნა  - 6 კონა
წიწმატი  - 2 კონა
შავი წიწაკა  - გემოვნებით
ძმარი  - 1 ს/კ
ტყემალი  - 1 ჭიქა
მარილი  - გემოვნებით
მწვანე ხახვი  - 4 კონა
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1022 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
ქათმის ღვიძლი  - 600 გრ
წიწაკა ტკბილი  - 1 ცალი
წიწაკა მწარე  - 1 ცალი
ხახვი  - 1 კონა
ზეთი  - 20 მლ
ნიორი  - 3 კბილი
შაქარი  - 25 გრ
სოიოს სოუსი  - 30 მლ
ჯანჯაფილი ცოცხალი  - 1 ცალი (имбирь)
ღვინო  - 30 მლ (თეთრი)
მომზადების წესი:
ეს რეცეპტი ძალიან განსხვავდება სხვა ღვიძლის რეცეპტების მომზადებისგან. აქ ღვიძლი გამოდის მოტკბო გემოთი და ამასთანავე მწარე. იმბირისა და წიწაკის გამო. გარნირი უხდება ბრინჯისგან.
ღვიძლი გავასუფთავოთ, 
დავამატოთ სოიოს სოუსი, ღვინო და დავტოვოთ 30 წუთით.
შევწვათ ღვიძლი, სანამ არ გამუქდება. დავამატოთ დაჭრილი წიწაკა. 
2 წუთში დავამატოთ მწვა ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 955 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად



მასალად საჭიროა:
ღორის ხორცი  - 350 გრ (რბილი ნაწილი)
შაქარი  - 5 გრ
სტაფილო  - 100 გრ (პატარა)
ანანასი  - 200 გრ
კრახმალი  - 15 გრ
სოიოს სოუსი  - 50 მლ
ზეთი  - 40 მლ
წიწაკა  - 1 ცალი ( ტკბილი)
 
მომზადების წესი:
ამ რეცეპტის მომზადება შეიძლება 15-20 წუთში.
 
ღორის ხორცი დავჭრათ გრძელ 1,5 სისქის ზომის ნაჭრებად.
ხორცი შეიძლება დავკეპოთ.
ხორცისთვის მოვამზადოთ მარინადი. ამისათვის სოიოს სოუსი , კრახმალი, შაქარი შევურიოთ ერთმანეთში. თუ სოუსი იქნება ტკბილი, მაშინ შაქარი არ დაგვჭირდება.
 
ტკბილი წიწაკას ამოვაცალოთ გული და ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 917 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
4 ულუფა
2 ბადრიჯანი
300 გ ცხვრის ხორცის ფარში
2 კბილი ნიორი
2 პამიდორი
40 გ მაგარი ყველი
50 გ კარაქი ან მარგარინი
პილპილი
მარილი
ოხრახუში მოსართავად

1. ბადრიჯანი გაჭერით შუაზე ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 850 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
5 ულუფა
800 გ საქონლის მჭლე ხორცი
100 გ კარაქი
5 ნაჭერი პური
1 ჭიქა პამიდვრის საწებელი
1/2 ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო
2-3 წვეთი ტაბასკოს საწებელი
50 გ მაგარი ყველი
პილპილი
მარილი

Category: ხორცეულის კერძები | Views: 951 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
6 ულუფა
850 გ ღორის მჭლე ხორცი
250 გ ჰოლანდიური ყველი
250 გ ცხვრის შებოლილი ხორცი
პილპილი
მარილი

1. ღორის ხორცი კარგად დაბეგვეთ. მოაყარეთ პილპილი და მარილი. ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 894 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
8 ულუფა
2 კგ ღორის მჭლე ხორცი
3 კბილი ნიორი
1 ს.კ. უცხო სუნელი
1 ბულიონის კუბი
1 ლიმონის წვენი
4 ს.კ. ზეთი
1 კონა კამა
1 კონა ოხრახუში
მარილი

1. ღორის ხორცი გაჭერით სიგრძეზე და კარგად ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 814 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
4 ულუფა
კომბოსტოს 8 ფურცელი
8 ნაჭერი ლორი
2 კვერცხი
8 ნაჭერი ყველი
100 გ დაფხვნილი ორცხობილა
4 პამიდორი
100 გ ზეთი
2 კბილი ნიორი
დაფქული შავი პილპილი
მარილი

1. კომბოსტოს ფურცლებ ... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 837 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 11 12 »