მასალად საჭიროა:
1 კგ ღორის ან ცხვრის ნეკნები
2 დიდი თავი ხახვი
2 ცალი ბულგარული წიწაკა
2 ცალი მწარე წიწაკა
ოხრახუში
ქინძის თესლი
ცხვრის ხორცის გამოყენების შემთხვევაში მოუხდება
ქინძი როზმარინი და ძირა 4 ც
ბოსტნეულის ბულიონის
კუბი
არაჟანი
1 ც საშუალო გოგრა
მომზადების წესი
დაჭრილი ხორცი ძლიერ ცეცხლზე ზეთსა და კარაქში შევბრაწოთ დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი ცოტათი მოვშუშოთ გავხსნათ ბულიონი წყალში შევურიოთ 3-4 კოვზი არაჟანი
გოგრას თავი ლამაზად მოვაჭრათ ამოვიღოთ გული ჩავყაროთ შიგ ქინძის თესლი საფანელი ბულგარული წიწაკის რამდენიმე ნაჭერი ცხარე წიწაკა მოშუშულ
...
კითხვის გაგრძელება »