მასალად საჭიროა:
ცხვრის თავ ფეხი- 2 კგ
გასუფთავებული კუჭ- ნაწლავი-600 გრამი,
|
მასალად საჭიროა:
ფაშვი და ფეხები- 2 კგ
ნიორი 15- 20 კბილი
|
მასალად სჭიროა:
ძროხის არტალა - 1 კილოგრამი,
ქონი ან ერბო - 80 - 90 გრამი
ხახვი 3-4 კბილი
|
მასალად საჭიროა:
ძვლები- 500 გრამი,
ხახვი და სტაფილო - თითო საშუალო ძირი,
ოხრახუშის ძირები,
|
მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი,
ხახვი -3-4 თავი,
ოხრახუში --100--200 გრამი,
|
მასალად საჭიროა:
შაქრის ძვალი-500 გრამი,
ხორცი-500 გრამი,
სტაფილო და ხახვი-თითო ძირი,
ოხრახუშის ან ნიახურის ძირები,
|
მასალად საჭიროა
ძროხის ხორცი - 500 გრამი
ოხრახუში, ხახვი, სტაფილო-2-3 ძირი
მარილი - გემოვნები მიხედვით.ხორცი გავრეცხოთ
<
...
კითხვის გაგრძელება »
|
|