20:21 ხაში ძროხის ფაშვისა და ფეხებისაგან | |
ფაშვი და ფეხები- 2 კგ
ნიორი 15- 20 კბილი
კარგად გასუფთავებული ძროხის ფაშვი და ფეხები დავჭრათ მოგრძო ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქვაბში
უწყლოდ, დავდგათ თავდახურული ძლიერ ცეცხლზე და ჩავფუფქოთ ორთქლში.
შემდეგ დავასხატ იმდენი წყალი, რომ ფარავდეს და ვადუღოთ ხუფმოხდილი დაახლოვებით 2 საათის განმავლობაში . სუფრაზე ცალკე მივიტანოთ მარილთან ერთად დანაყილი ნიორი
| |
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1390 | | |
Total comments: 0 | |