20:15 ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი | |
![]() მასალად საჭიროა: ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი,
ხახვი -3-4 თავი,
ოხრახუში --100--200 გრამი,
კამა ერთი-მეორედი ძირი,
მარილი-- გემოვნების მიხედვით.
ჩავყაროთ ქვაბში ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში, ზემოდან დავადოთ ერთი კილო მსუქანი ძროხის ხორცი და შევდგათ ცეცხლზე. ხორცი კარგად რომ შეიწვება , დავასხათ წყალი და დიდხანს
ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე. წვენი გავწუროთ, შევანელოტ მარილიტ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა . მოხრაკული ხორცი გამოვიყენოთ სადილის მეორე თავ კერძად.
| |
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1013 | | |
Total comments: 0 | |