20:15
ძროხის ხორცის წითელი ბულიონი

მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი- 1 კილოგრამი,
ხახვი -3-4 თავი,
ოხრახუში --100--200 გრამი,
კამა ერთი-მეორედი ძირი,
მარილი-- გემოვნების მიხედვით.

 ჩავყაროთ ქვაბში ხახვი, სტაფილო, ოხრახუში, ზემოდან დავადოთ ერთი კილო მსუქანი ძროხის ხორცი და შევდგათ ცეცხლზე. ხორცი კარგად რომ შეიწვება , დავასხათ წყალი და დიდხანს 
ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე. წვენი გავწუროთ, შევანელოტ მარილიტ და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა . მოხრაკული ხორცი გამოვიყენოთ სადილის მეორე თავ კერძად.
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1013 | Added by: user | Tags: ხორცის, წითელი, ძროხის, ბულიონი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​