მასალად საჭიროა:
ქათამი - 1 ცალი;
ხახვი - 300 გრ;
კვერცხი - 3 ცალი;
მარილი - 1 სადილის კოვზი;
დაფნის ფოთოლი - 2 ცალი;
წითელი წიწაკა - 1 თავი;
პურის ფქვილი - 4-5 სადილის კოვზი;
მწვანილი - ქინძი 1 კონა, კამა - თეფშზე მოსაყრელად;
ძმარი - 2 სადილის კოვზი;
ბრინჯი - 70-100 გრ.
(მასალა გათვლილია 3 ლიტ სითხეზე)
1 ცალი ქვაბი - 5 ლიტრიანი, 1 ცალი ტაფა.
  ... კითხვის გაგრძელება »
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1929 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
კვერცხი, ხახვი,
პომიდორი, ზეთი,
ბულგარული წიწაკა,
მწვანილები, პილპილი,
მარილი, ძეხვი ან სოსისი
... კითხვის გაგრძელება »
Category: წვნიანი კერძები | Views: 3243 | Added by: user | Date: 10.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

ქათამი – 1 ცალი; (1-1,3 კგ):

ხახვი – 3 ცალი, პომიდორი – 1 კგ,

... კითხვის გაგრძელება »

Category: წვნიანი კერძები | Views: 1060 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
1კგ ხორცი (რბილი ნაჭერი)
0,5კგ ბუგარული წიწაკა
1კგ ბადრიჯანი
200გრ კარაქი
2 ს.კ. ზეთი
4–5 თავი ხახვი
2 კბილი ნიორი
1 ჩ.ჭ. ბრინჯი
2 კონა (პატარა) ოხრახუში
1 კონა ქინძი
3 ძირი მარილი
3 ძირი პრასი
 შავი პილ ... კითხვის გაგრძელება »
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1082 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
ნიგოზი – 75 გრ,
ნიორი – 4 გრ,
სუნელები და მარილი-გემოვნებით. ... კითხვის გაგრძელება »
Category: წვნიანი კერძები | Views: 881 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
ხაში - 500გრ,
ნიორი – 25გრ,
მარილი – 1გრ,
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1256 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
საქონლის ხორცი -180გრ,
ბრინჯი - 3გრ,
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1139 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


მასალად საჭიროა:
ძროხის ხორცი --1 კილოგრამი,
ჭარხალი--4 ძირი,
ხახვი-1--2 თავი,
Category: წვნიანი კერძები | Views: 1213 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად


ავადუღოთ სამი ლიტრი რძე.დუღილის დროს ჩავახალოთ
6 ცალი კვერცხი და 2 სუფრის კოვზი კარაქი. სუფრაზე მიტანისას
თითოეულ თეშზე გავანაწილოთ  თითო ან ორი ცალი კვერცხი. 
 
Category: წვნიანი კერძები | Views: 973 | Added by: user | Date: 09.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

« 1 2 3 4 5 »