მასალად საჭიროა:
მწყერი – 10 ცალი (პორცია: 1 ადამინაზე 1 ცალი)
ნუში ან ნიგოზი – 300 გრ
ზეითუნის ზეთი – 4 ს/კ
ლიმონის წვენი – 10 მლ
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 2628 | Added by: user | Date: 14.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
ყველი - 400 გ.
 მდნარი ყველი - 200გრ
 კვერცხი - 5 ცალი
 ქათმის ფარშირებული ხორცი - 500 გ.
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1281 | Added by: user | Date: 14.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
ქათმის ბარკალი – 1.2 კგ.
 ქათმის ბულიონი – 0.5 ლ.
 ღვინო თეთრი (მშრალი) – 150 მლ.
 მდოგვი – 1 სუფრის კოვზი (30 გრ.)
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1396 | Added by: user | Date: 14.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1963 | Added by: user | Date: 13.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
300 გრ. ოდნავ ამოყვანილი მაგარი ცომი
 250 გრ. ნაკლებცხიმიანი ხბოს რბილი ხორცი
 100 გრ. ხახვი
 5 გრ. წიწაკა
 15 გრ. სვანური მარილი
 ცოტაოდენი ძირა
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1198 | Added by: user | Date: 13.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი;
 - 2 კბილი ნიორი;
 - 1 თავი ხახვი;
 - 3 ლიტრი წყალი (შეიძლება ბულიონი);
 - 3 ცალი პამიდორი
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1283 | Added by: user | Date: 13.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ც
თავი ხახვი  - 200 გრ
კარაქი  - 50 გრ (ნაღების)
წითელი ღვინო  - 1,5 ჭიქა
... კითხვის გაგრძელება »
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1426 | Added by: user | Date: 11.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1259 | Added by: user | Date: 11.11.2014 | კომენტარები (0) იხილეთ სრულად

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »