17:31
ღვინოში მოშუშული წიწილა
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ც
თავი ხახვი  - 200 გრ
კარაქი  - 50 გრ (ნაღების)
წითელი ღვინო  - 1,5 ჭიქა
ოხრახუში  - გემოვნებით
ქინძი  - გემოვნებით
მარილი  - გემოვნებით
 
მომზადების წესი:
წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ,
ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ,
დავამატოთ წვრილად
დაჭრილი ხახვი,
კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ. დავამატოთ 0,5 ჭიქა წითელი ღვინო,
ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და
მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1427 | Added by: user | Tags: gvinoshi moshushuli wiwila
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​