21:03 კვერცხიანი ყველის რულეტი ქათმის ხორცის ფარშით | |
მასალად საჭიროა: ყველი - 400 გ. მდნარი ყველი - 200გრ კვერცხი - 5 ცალი ქათმის ფარშირებული ხორცი - 500 გ. ნიორი - 3 კბილი მწვანილი - გასაფორმებლად მარილი და პილპილი - გემოვნებით მომზადების წესი: ყველი გავხეხოთ და ავურიოთ მდნარ ყველსა და კვერცხში მანამ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მივიღებთ. საცხობ ქაღალდზე მოვათავსოთ მიღებული მასა და შევდგათ ღუმელში 200 გრადუს ცელსიუს ტემპერატურაზე 30 წუთის განმავლობაში. ამასობაში ქათმის ფარშირებულ ხორცს დავუმატოთ ნიორი, მარილი, წიწაკა, წვილად დაჭრილი მწვანილი და კარგად ავურიოთ. შემდეგ მოვათავსოთ იგი ყველის გამომცხვარ ფირფიტაზე და შევდგათ ღუმელში კვლავ 30 წუთით. შემდეგ გადავახვიოთ რულონად, დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად და… | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1282 | | |
Total comments: 0 | |