18:27 ხორციანი ,,ბლინჩიკები” | |
მასალად საჭიროა:
მომზადების წესი: 1. მოხარშული საქონლის ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. 2. ხახვი გავასუფთაოთ და დავჭრათ წვრილად 0.5 х 0.5 სმ. 3. ტაფაზე დავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ ხახვი. 5. კამა და ოხრახუში დავჭრად წვრილად. 6. ნიორი გავარჩიოთ და დავჭყლიტოთ. 7. ჯამში მოვათავსოთ გატარებული საქონლის ხორცი, კვერცხი, მოშუშული ხახვი,მწვანილი, ნიორი, მარილი და შავი პილპილი. (თუ მშრალი გამოვა დაამატეთ საქონლის ბულიონი). 8. თითო ბლინის შემწვარ გვერდზე მოათავსეთ 1 სუფრის კოვზი გულსართი 1 გადახვევის შემდეგ შემოიკეცეთ გვერდები და ბოლომდე გადაახვიეთ. 9. ცხელ ტაფაზე დაასხით ზეთი და შეწვით ბლინჩიკები ორივე მხრიდან. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1964 | | |
Total comments: 0 | |