მასალად საჭიროა:
საფუარზე მომზადებული რბილი ცომი - 500 გრ
(რეცეპტი იხილეთ ქვემოთ, დამატებით ინფორმაციაში);
2. ყველი - 600 იმერული, ნაკლებ მარილიანი, რძით შეთხელებული;
3. ყველი - უცხოეთში მცხოვრებლებისათვის - 200 გრ.
ფეტა, 200 გრ. ხაჭო, 100 გრ. მოცარელა, 50 გრ კარაქი, 50 მლ.ლ. რძე;
4. კვერცხი - 3 ცალი;
მომზადების დრო - 30 წუთი, ცომის ამოსასვლელად კიდევ დამატებით 1 ან 2 საათი.
...
კითხვის გაგრძელება »