20:57
ბაჟე

მასალად საჭიროა:
ნიგოზი – 75 გრ,
ნიორი – 4 გრ,
სუნელები და მარილი-გემოვნებით.

ავიღოთ გატარებული ნიგოზი, ჩავყაროთ სუნელები, მარილი და ნიორი გემოვნებით და კარგად ავზილოთ ზეთის გამოსვლამდე. გადმოსული ზეთი გადმოვიღოთ და დანარჩენ მასაში დავუმატოთ ცივი წყალი, მაგიდაზე მიტანის წინ მოვასხათ ზეთი ზევიდან.
 

 
Category: წვნიანი კერძები | Views: 935 | Added by: user | Tags: ბაჟე, baje
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​