მასალად საჭიროა:
ბრინჯი - 1 ჭიქა საქონლის ხორცი - 250-300 გ ,წყალი - 2 ჭიქა ,ფორთოხალი - 1-2 ცალი ,მარილი - გემოვნებით, სოუსისათვის:კვერცხის გული - 1 ცალი,მდოგვი - 1 ჩ/კ,შაქარი - 1 ჩ/კ,ძმარი - 1 ს/კ
ზეთი - 300 გ ფორთოხალი - 1 ცალი ,სიმინდის ფქვილი - 1 ს/კ ,მარილი - 1/2 ჩ/კ ,მაიონეზი - გემოვნებით,
ლიმონის წვენი - გემოვნებით
მომზადების წესი:
ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავავლოთ ცივი წყალი და გავწუროთ. კვერცხის გული, მდოგვი, შაქარი, ძმარი,
მარილი კარგად ავურიოთ წვრილად დაჭრილ საქონლის ხორცთან ერთად და თანდათან დავამატოთ
მცენარეული ზეთი. ფორთოხლის წვენი გავხსნათ წყალში (1 კოვზი წვენი 7 კოვზ წყალთან) და ჩავამატოთ
მასში სიმინდის ფქვილი. ვადუღოთ რამდენიმე წუთით, გ
...
კითხვის გაგრძელება »