01:01
ღორის ნეკნები
 მასალად საჭიროა:
1 კგ ღორსი ნეკნები
2-3 ს.კ აჯიკა
3-5 კბილი ნიორი
 მარილი და წიწაკა
1-2 ც პომიდორი

მომზადების წესი:

 

ისეთი ნეკნები შეარჩიეთ, ცოტა მეტი ხორცი რომ ჰქონდეს. ნეკნები გარეცხეთ, შეამშრალეთ ხელსახოცით

და დანით ნაჩხვლეტები გაუკეთეთ. ნივრის კბილები გაჭერით 2-3 ნაწილად და ჩაუდეთ ხორცს

ნაჩხვლეტებში. ყველა  მხრიდან მოაყარეთ მარილი, წიწაკა და შეაზილეთ აჯიკა.ჩადეთ ცხიმწასმულ

ფორმაში, დააფარეთ ფოლგა და შეწვით200 გრადუსზე გახუღებულ ღუმელში.

პერიოდულად თავისივე წვენი მოასხით.

წვის დასასრულისკენ,15-20 წუთით ადრე,ფოლგა მოაძრეთ და ხორცს ზემოდან დაალაგეთ პომიდვრები.

Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1322 | Added by: user | Tags: ნეკნები, ღორის
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​