00:57 მაკარონი ქათმის ხორცით | |
მასალად საჭიროა: მაკარონი 200 გრ. ხახვი 4 თავი ქათმის ხორცი 100გრ. ნაღები 100მლ. ზეთი შესაწვავად. კარაქი და მარილი გემოვნებით. მომზადების წესი: მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ქათმის ხორცი დავჭრათ ძალიან წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვთუშთ 2 წუთი, დავამატოთ ნაღები და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე სქელი კონსისტენციის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული მაკარონი (მაკარონს ცივი წყალი არ გადვავლოთ) კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან და მოვასხათ გამდნარი კარაქი. | |
Category: სალათები | Views: 1162 | | |
Total comments: 0 | |