00:57
მაკარონი ქათმის ხორცით
მასალად საჭიროა:
მაკარონი 200 გრ.
ხახვი 4 თავი
ქათმის ხორცი 100გრ.

ნაღები 100მლ.
ზეთი შესაწვავად.
კარაქი და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

 მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ქათმის ხორცი დავჭრათ ძალიან წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვთუშთ 2 წუთი, დავამატოთ ნაღები და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე სქელი კონსისტენციის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული მაკარონი (მაკარონს ცივი წყალი არ გადვავლოთ) კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან და მოვასხათ გამდნარი კარაქი.
Category: სალათები | Views: 1119 | Added by: user | Tags: მაკარონი, ხორცით, ქათმის
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​