00:35
მწვადი
მასალად საჭიროა:
1 კგ საქონლის ხორცი
350გრ ხახვი
350 გრ ღვინის ძმარი
 200 გრ მწვანე ხახვი
მარილი,პილპილი

მომზადების წესი:

 

საქონლის ხორცი დავჭღათ საშუალო ზომებად, ჩავალაგოთ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,

დაჭრილი ხახვი, მოვასხათ ძმარი და შევდგათ მაცივარში 5-6 საათი. ავაგოთ ხორცი შამფურზე და

შევწვათ მაყალზე ყველა მხრიდან.

Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1162 | Added by: user | Tags: მწვადი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​