00:29
ბარდა ხორცით
 მასალად საჭიროა:
 1 ჭიქა ბარდა
100 გრ ბარდა
1 თავი ხახვი
1 ჩ.კ ტომატი
 2 კბილი ნიორი შაქარი-მწიკვით
მარილი,პილპილი,დაფქვილი წითელი წიწაკა-გემოვნებით

მომზადების წესი:

 

ბარდა გავრეცხოთ, დავასხათ ცხელი წყალი, მოვხარშოთ და გადავიტანოთ საწურზე. ხახვი

მოვხრაკოთ ზეთში, ჩავუმატოთ ტომატი, დაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ბარდის მარცვლები,

დავასხათ 3-4 ჭიქა მდუღარე წყალი, მოვაყარო მარილი, პილპილი და შაქარი, დავახუროთ ხუფი,

დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი 10 წთ.

Category: სალათები | Views: 952 | Added by: user | Tags: ხორცით, ბარდა
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​