00:29 ბარდა ხორცით | |
მასალად საჭიროა: 1 ჭიქა ბარდა 100 გრ ბარდა 1 თავი ხახვი 1 ჩ.კ ტომატი 2 კბილი ნიორი შაქარი-მწიკვით მარილი,პილპილი,დაფქვილი წითელი წიწაკა-გემოვნებით მომზადების წესი: ბარდა გავრეცხოთ, დავასხათ ცხელი წყალი, მოვხარშოთ და გადავიტანოთ საწურზე. ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში, ჩავუმატოთ ტომატი, დაჭყლეტილი ნიორი, ფარში, ბარდის მარცვლები, დავასხათ 3-4 ჭიქა მდუღარე წყალი, მოვაყარო მარილი, პილპილი და შაქარი, დავახუროთ ხუფი, დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი 10 წთ. | |
Category: სალათები | Views: 986 | | |
Total comments: 0 | |