23:51 მიდიები ხახვის სოუსში | |
მასალად საჭიროა: 2 კგ მიდიები 100 გრ ხახვი 40 გრ ოხრახუში 60 გრ კარაქი 100 გრ მშრალი თეთრი ღვინო მარილი-გემოვნებით მომზადების წესი: 30 გრამ კარაქში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში. ჩავამატოთ კარგად გარეცხილი მიდიები, მოვასხათ ღვინო და მოვაყაროთ მარილი. ტაფას დავახუროთ ხუფი და ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ მიდიები არ გაიხსნება. ამოვიღოთ მიდიები კერძიდან, გაუხსნელი მიდიები გადავყაროთ. ბულიონი გავწუროთ. დარჩენილ კარაქში წამვოადუღოთ ბულიონი, მოვასხათ მიდიებს და სუფრასთან მივიტანოთ გახუხულ პურთან ერთად. | |
Category: თევზეულის კერძები | Views: 919 | | |
Total comments: 0 | |