14:36
ხბოს ხორცი თურქულად
მასალად საჭიროა:
1 კგ ხბოს ხორცი
5 კბილი ნიორი
2 ჭიქა ძმარი
2 ჭიქა ბულიონი
მარილი,პილპილი,მიხაკი-გემოვნებით

მომზადების წესი:

ხბოს ხორცი დავჭრათ რომბებად, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და შევწვათ ორივე მხრიდან.

შემწვარი ხორცი ჩავაწყოთ ვაბში, დავამატოთ გაჭყლეტილი ნიორი, დავასხათ ბულიონი,ძმარი,

შევაზავოთ მარილით, პილპილით, მიხაკით, დავახუროთ ხუფი და მოვამზადოთ ნელ ცეცხლზე

ხორცის მოხარშვამდე.

 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 996 | Added by: user | Tags: ხბოს, თურქულად, ხორცი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​