14:19
ინდაური გაგრის ჩირით
მასალად საჭიროა:
1 კგ ინდაური
1.5 კგ საფანელი
ნახევარი ჭიქა გაგრის ჩირი
0.25  ჭიქა კაკალი
2 ს.კ ვაშლის წვენი
1 ს.კ ზეთი

როზმარინი -მწიკვი
1 ს.კ მდოგვი
1 ს.კ წყალი
ნიორი
მარილი

მომზადების წესი:

ინდაურის ხორცს მოვაშოროთ ძვლები და გავრეცხოთ. საფანელი,გატარებული გაგრის ჩირი,

კაკალი,ვაშლის წვენი, ზეთი, როზმარინი, გაჭყლეტილი ნიროი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში.

მიღებული მასა გადავიტანოთ ხორცზე, გადავახვიოთ და შევკრათ ძაფით. სევდგათ ხორცი

ღუმელში და მოვამზადოთ საშუალო ცეცხლზე. მდოგვი გავხსნათ წყალში და გადავუსვათ

ინდაურს.

 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1084 | Added by: user | Tags: ჩირით, ინდაური, გაგრის
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​