13:58
ხბოს ხორცი წითელი ღვინით
მასალად საჭიროა:
1 კგ ხბოს ხორცი
1 ც სტაფილო
1 თავი ხახვი
1-2 ღერი ნიახური
50 გრ ღორის ქონი
3 ს.კ ზეთი

200 გრ მშრალი წითელი ღვინო
მარილი,პილპილი-გემოვენბით



მომზადების წესი:

ხბოს მთლიანი ხორცი შევწვათ ზეთში ყველა მხრიდან, მოვასხათ ღვინო და ამოვაშროთ მაღალ

ცეცხლზე. ბოსტნეული გავრეცხოთ, დავჭრათ კუბიკებად და ჩავამატოთ ხორცს. კერძს დავუმატოთ

კუბიკებად  დაჭრილი ღორის ქონი, შევაზავოთ მარილით,პილპილით. დავახუროთ ხუფი

და ვშუშოთ ყველაფერი ერთად ნახევარი საათი. დროდადრო ხორცი გადავაბრუნოთ. ხორცი

ამოვიღოთ ცალკე, სოუსი დავაბლენდეროთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. ჩავაბრუნოთ

მიღებული სოუსი ტაფაში, ჩავდოთ ხორცი და ვშუშოთ 15 წთ. ხორცი გადავიტანოთ თეფშზე,

დავჭრათ სასურვლე ზომებად, მოვასხათ სოუსი და მივიტანოთ სუფრასთან .

Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1061 | Added by: user | Tags: წითელი, ხბოს, ღვინით, ხორცი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​