21:38
სატაცური ბეკონით
მასალად საჭიროა:
მწვანე სატაცური – 500 გრ
ყოველ 3 ცალ სატაცურზე იგულისხმეთ 2 ბეკონის ნაჭერი
პილპილი – გემოვნებით
ზეითუნის ზეთი – 3 ს/კ







მომზადების წესი:

სატაცური  კარგად გარეცხეთ, აადუღეთ მარილწყალი ჩაყარეთ სატაცური და 10-15 წუთი ხარშეთ, შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი და გადაიტანეთ საწურზე ისე რომ გადაჭრილი ბოლოები ქვევით მოაქციოთ, რათა კარგად დაიწუროს.
თხლად დაჭრილ ბეკონის ნაჭერში (2 ცალში) გაახვიეთ სატაცური (3 ცალი) მოაყარეთ პილპილი და ყველა მხრიდან თანაბრად შეწვით ზეთში.




Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1340 | Added by: user | Tags: სატაცური, bekoni, satacuri, ბეკონი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​