20:58 ქათმის ღვიძლის სალათა | |
მასალად საჭიროა:
ხმომზადების წესი: მოვხარშოთ ქათმის ღვიძლი, ფილე და კვერცხი ცალ–ცალკე ჭურჭელში. გავაგრილოთ და დავჭრათ წვრილად. ჯამში ჩავყაროთ დაჭრილი პროდუქტი. გამხმარი ქონდარი დავიყაროთ ხელის გულზე (ერთ ჯერზე 0,5 ჩაის კოვზი, მეტი არ დაგვეტევა და მეორე ხელით კარგად დავსრისოთ. ჩავყაროთ დაჭრილ ღვიძლის ნარევში. დავამატოთ დაფქული ხმელი სუნელი, დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი და შავი პილპილი. დავასხათ არაჟანი და მაიონეზი. ფრთხილად ავურიოთ. თეფშზე გადავიტანოთდა შეგვიძლია მოვრთოთ ოხრახუშის ფოთლით. გემრილად მიირთვით. | |
Category: სალათები | Views: 1772 | | |
Total comments: 0 | |