18:46
საქონლის ხორცის სალათა
მასალად საჭიროა:
საქონლის ხორცი – 200 გრ.
    სტაფილო – 1 ცალი
    ნიორი – 3 კბილი
    ხახვი – 2 თავი
    მარილი

  ზეთი
   მაიონეზი
   მჟავე კიტრი – 2 ცალი
მომზადების წესი:

1.მოვხარშოთ საქონლის ხორცი, დავჭრათ საშუალო ზომის ბრტყელ  ნაჭრებად ავსვაროთ მარილში  და შევწვათ ზეთში ტაფაზე.
2.    გავასუფთაოთ სტაფილო, დავხეხოთ მსხვილ სახეხზე და ესევე მოშუშოთ ზეთში.
3.    გავასუფთაოთ ხახვი, დავჭრად ნახევარწრიულად და მოვშუშოთ ზეთში.
4.    მოშუშული ხახვი და სტაფილო დავდოთ საწურზე რატა გაუვიდეს ზედმეტი ცხიმი.
5.    დავჭრათ მჟავე კიტრი თხელ ნაჭრებად
6.    ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ერთ ჭურჭელში, დაუმატეთ დაჭყლეტილი ნიორი, მაიონეზი და საჩიროების შემთხვევეში მარილი, კარგად გადაურიეთ ერთმანეთში და გემიელად მიირთვით.

Category: სალათები | Views: 1085 | Added by: user | Tags: სალათა
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​