17:27 შემწვარი წიწილა სულგუნით | |
მასალად საჭიროა:
წიწილა - 1 ცალი
ერბო - 20 გრამი
სულგუნი - 100 გრამი
ბროწეული - გემოვნებით
მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესი:
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმოყრილი წიწილის მუცლის ღრუ გამოვტენოთ წვრილად
დაჭრილი სულგუნით. გავკეროთ ძაფით,
წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვის
დროს ხანგამოშვებით წავუსვათ ერბოში არეული ბროწეულის წვენი. როცა მზად იქნება, ძაფები
მოვაცილოთ, დავჭრათ და ისე მივიტანოთ სუფრაზე.
| |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1013 | | |
Total comments: 0 | |