17:25 შემწვარი წიწილა ტაბაკა | |
მასალად საჭიროა:
წიწილა - 1 ცალი
მომზადების წესი:
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი.
ტაფაზე დავასხათ
ერბო (შეიძლება ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ
წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი,
რომ წიწილის ყველა ნაწილი
ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
| |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1160 | | |
Total comments: 0 | |