17:25
შემწვარი წიწილა ტაბაკა
მასალად საჭიროა:
წიწილა  - 1 ცალი
მომზადების წესი:
წიწილა კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე, მოვაყაროთ მარილი.
ტაფაზე დავასხათ
ერბო (შეიძლება ზეითუნის ზეთი ან მზესუმზირის ზეთიც); როცა კარგად გაცხელდება, დავდოთ ზედ
წიწილა, ზემოდან დავახუროთ თეფში, დავადოთ მძიმე საგანი,
რომ წიწილის ყველა ნაწილი
ერთნაირად შეიწვას. როცა ერთი მხარე შეიწვება, გადავაბრუნოთ და შევწვათ მეორე მხრიდანაც.
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1160 | Added by: user | Tags: shemwvari wiwila tabaka
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​