17:03 წითელი ბულგარული წიწაკა ძმრითა და ზეთით | |
მასალად საჭიროა: წითელი ბულგარული წიწაკა - 5 კილოგრამი ზეთი - 0,5 კილოგრამი ძმარი - 1 ლიტრი შაქრის ფხვნილი - 2 ჩაის ჭიქა მარილი - 1 სუფრის კოვზი ნიახური - 1 კონა ოხრახუში - 1 კონა ნიორი - 300 გრამი დაფნის ფოთოლი - 5 ცალი შავი პილპილი - 10 მარცვალი
მომზადების წესი:
წითელი ბულგარული წიწაკა კარგად გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვაწყვიტოთ ყუნწი ქვაბში ჩავასხათ ძმარი, ზეთი, ჩავყაროთ მარილი, შაქრის ფხვნილი, დაფნის ფოთოლი, | |
Category: ზამთრის მარაგი | Views: 1377 | |
Total comments: 0 | |