16:57 ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი | |
მასალად საჭიროა: მომზადების წესი:
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 0,5-1 საათი; | |
Category: ზამთრის მარაგი | Views: 1135 | |
Total comments: 0 | |
16:57 ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი | |
მასალად საჭიროა: მომზადების წესი:
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 0,5-1 საათი; | |
Category: ზამთრის მარაგი | Views: 1135 | |
Total comments: 0 | |