16:13
ყველის ჩხირები
მასალად საჭიროა:
150 გ ფქვილი,
0.5 ჩ.კ. გამაფხვიერეებელი,
0.5 ჩ.კ. მარილი,
0.5 ჩ.კ. პაპრიკა,
0.5 ჭიქა რძე,
 75 გ კარაქი,
100 გ ნებისმიერი მაგარი ყველი.
 
მომზადების წესი:
ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებულ კარაქში ავურიოთ წვრილ სახსხზე გახეხილი ყველი,
რძე, მარილი და პაპრიკა. შევაზილოთ ფქვილი და ცომი 30 წუთით მაცივარში დავდოთ.
ცომი გავაბრტყელოთ თხლად,
 
10სმ X 1.5სმ-ის ზოლებად დავჭრათ, სპირალივით დავახვიოთ, ცხიმწასმულ
თუნუქის ფუეცელზე დავაწყოთ და 200 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში
15 წუთის განმავლობაში გამოვაცხოთ.
Category: რძის ნაწარმი | Views: 1200 | Added by: user | Tags: yvelis chxirebi
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​