15:59
ისპანახისა და ყველის სოუსი
მასალად საჭიროა:
400 გ ისპანახი,
2 კბილი ნიორი,
2-3 ს.კ. ზეთი,
 0,5 ჩ.კ. ჯავზი,
0,5 ჭიქა რძე,
250 გ 20%-იანი ნაღები,
3 ს.კ. ნაღების ყველი,
2 ს.კ. გახეხილი მაგარი ყველი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.
 
მომზადების წესი:
ისპანახი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და მდუღარე მარილ-წყალში წამოვადუღოთ,
შემდეგ კი გადავწუროთ. ტაფაში ჩავასხათ ზეთი და მოვშუშოთ დაჭრილი ნიორი,
დავუმატოთ გაწურული, დაჭრილი ისპანახი და 1-2 წუთი გავაგრძელოთ შუშვა.
ისპანახს შევურიოთ ნაღები, ყველის სახეობები, რძე და სანელებლები და წამოვადუღოთ.
მზა სოუსით შეგვიძლია მივირთვათ მაკარონი და პასტის ნებისმიერი სახეობა.
Category: რძის ნაწარმი | Views: 1143 | Added by: user | Tags: ispanaxisa da yvelis sousi
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​