15:54 ძროხის ენა ყველითა და პომიდვრით | |
მასალად საჭიროა:
1 ცალი საშუალოზომის ენა,
3 კვერცხი,
100 გ მაგარი ყველი,
3 საშუალო ზომის კანგაცლილი პომიდორი,
150 მლ მაიონეზი,
3 კბილი ნიორი
მომზადების წესი:
ენა დავჭრათ ბრტყელ ნაჭრებად, კვერცხი – 2-3 ნაწილად,
პომიდორი გავჭრათ შუაზე. წავუსვათ დანაყილი ნივრით შეზავებული მაიონეზი, შემდეგ კვერცხის ნაჭერი, ისევ მაიონეზი, პომიდვრის ნახევარი, მაიონეზი და მოვაყაროთ გახეხილინ ყველი. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 922 | | |
Total comments: 0 | |