18:03 ქათმის კუჭმაჭი | |
მასალად საჭიროა: ქათმის კუჭი - 0.5 კგ გულ-ღვიძლი - 0.5 კგ ოხრახუში - გემოვნებით წიწაკა - გემოვნებით ქინძის თესლი - გემოვნებით ხმელი ქონდარი - გემოვნებით ძმარი - 1 ს/კ(ღვინის) მარილი - გემოვნებით მომზადების წესი: ქათმის კუჭი და გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა, ქინძის თესლი, ხმელი ქონდარი, მარილი, ღვინის ძმარი, კარგად გადავურიოთ; გადავიტანოთ თეფშზე, მოვრთოთ ბროწეულის მარცვლებითა და ოხრახუშით. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1892 | | |
Total comments: 0 | |