16:58
ბადრიჯანი ყველი

მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი  - 1 კგ
ყველი  - 400 გ
კვერცხი  - 4 ცალი
კარაქი  - 200 გ
არაჟანი  - 400 გ
პიტნა  - 1 კონა
მარილი  - გემოვნებით
 
 
მომზადების წესი:
 
საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათაირღუმელში.
 
ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი,დაფხვნილი ყველი, 
დაჭრილი
 
პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთკარაქწასმულ 
ტაფაზე
 
და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ.
 
 
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1121 | Added by: user | Tags: badrijani yvelit, ბადრიჯანი, ყველი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​