16:58 ბადრიჯანი ყველი | |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 1 კგ ყველი - 400 გ კვერცხი - 4 ცალი კარაქი - 200 გ არაჟანი - 400 გ პიტნა - 1 კონა მარილი - გემოვნებით მომზადების წესი: საშუალო ზომის ბადრიჯანს დანით ამოვაცალოთ თესლი და ნახევრად შევწვათაირღუმელში. ცალკე გავამზადოთ სატენი: წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი,დაფხვნილი ყველი, დაჭრილი პიტნა და კარაქი ავურიოთ ერთმანეთში და გამოვტენოთ ბადრიჯნები. დავაწყოთკარაქწასმულ ტაფაზე და შევდგათ აირღუმელში. როცა გამზადდება, მოვასხათ არაჟანი და მივირთვათ. | |
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1121 | | |
Total comments: 0 | |