11:32
ბადაგი
მასალად საჭიროა:
ყურძნის ჭვენი 500 გრამი 
მომზადების წესი:
ახლად დაწურული თეთრი ყურძნის ტკბილი წვენი ჩავასხათ ქვაბში,დავადგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ,სანამ არ განახევრდება. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი,
როცა ყურძნის წვენი ოდნავ შესქელდება ოდნავ გავაცივოთ,ჩავასხათ ბოთლებში და ისე შევინახოთ,როცა მოგესურვება თათრის (ფელამუშის)მოდუღება,ავიღოთ ბადაგის ერთი ნაწილი და ორი ნაწილი წყალი ,შევათბოთ,ჩავყაროთ ფქვილი და ჩვეულებრივი წესით მოვადუღოთ თათარა
Category: ტკბილი კერძები | Views: 1287 | Added by: user | Tags: ბადაგი, badagi
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​