10:16
ქაცვისა და ვაშლის კისელი

მასალად საჭიროა:
200 გ ვაშლი
2 ს.კ. ქაცვი
3 ს.კ. შაქარი
5 ჭიქა წყალი
1 ს.კ. სახამებელი

1. ვაშლი გათალეთ, ამოაცალეთ გული და წმინდად გახეხეთ.
2. ქაცვს დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი შაქარი და გახეხეთ. შეურიეთ 1 ჭიქა წყალი და გაწურეთ.
3. ქაცვის ჩენჩოს და ვაშლის კანს დაასხით ცხელი წყალი, ადუღეთ 5 წთ. და გაწურეთ. მიღებულ სითხეს დაუმატეთ დარჩენილი შაქარი, გახეხილი ვაშლი და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
4. დაუმატეთ ქაცვის წვენში გახსნილი სახამებელი და ადუღებისთანავე გადმოდგით ცეცხლიდან.
 
Category: სასმელები | Views: 1060 | Added by: user | Tags: კისელი, ქაცვისა, qacvisa da vashlis kiseli, და ვაშლის
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​