10:16 ქაცვისა და ვაშლის კისელი | |
მასალად საჭიროა:
200 გ ვაშლი 2 ს.კ. ქაცვი 3 ს.კ. შაქარი 5 ჭიქა წყალი 1 ს.კ. სახამებელი 1. ვაშლი გათალეთ, ამოაცალეთ გული და წმინდად გახეხეთ.
2. ქაცვს დაუმატეთ ერთი სუფრის კოვზი შაქარი და გახეხეთ. შეურიეთ 1 ჭიქა წყალი და გაწურეთ. 3. ქაცვის ჩენჩოს და ვაშლის კანს დაასხით ცხელი წყალი, ადუღეთ 5 წთ. და გაწურეთ. მიღებულ სითხეს დაუმატეთ დარჩენილი შაქარი, გახეხილი ვაშლი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. 4. დაუმატეთ ქაცვის წვენში გახსნილი სახამებელი და ადუღებისთანავე გადმოდგით ცეცხლიდან. | |
Category: სასმელები | Views: 1060 | | |
Total comments: 0 | |