10:02
ქიშმიშიანი და ნიგვზიანი კექსი
მასალად საჭიროა:
8 ულუფა
2 ჭიქა შაქარი
1 ჭიქა ზეთი
1 ჭიქა ქიშმიში
1 ჭიქა ნიგოზი
2 ჭიქა ვაშლის ნახარში
1 ჩ.კ. სოდა
4 ჭიქა ფქვილი
1 ჩ.კ. დარიჩინი
1 ს.კ. 3%-იანი ძმარი
მარილი

1. შაქარი და ზეთი შეურიეთ ერთმანეთს, დაუმატეთ მარილი, ქიშმიში, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, ვაშლის ნახარში, სოდა და კარგად აურიეთ.
2. ნელ-ნელა დაუმატეთ ფქვილი, დარიჩინი და ძმარი. 
3. ცომი მოათავსეთ ცხიმწასმულ ფორმაში. აცხვეთ 2000C-ზე 50-55 წთ. კექსი დაჭერით და ისე მიიტანეთ სუფრაზე.
 
Views: 1399 | Added by: user | Tags: ი კექსი, ქიშმიშიანი, qishmishiani da nigvziani keqsi, ა ნიგვზიან
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​