09:36 ღორის ხორცი სოკოთი | |
მასალად საჭიროა:
6 ულუფა 2 ს.კ. ფქვილი 1 ჭიქა არაჟანი 1 ჭიქა ხორცის ბულიონი 1 ს.კ. აჯიკა 1 კგ ღორის მკერდის რბილი ნაწილი 100 გ ღორის ქონი 600 გ შემწვარი სოკო 1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო 6 ნაჭერი ხორბლის პური დაფქული შავი პილპილი მარილი 1. სოუსის მოსამზადებლად მოხალეთ ფქვილი, შეურიეთ არაჟანი, დაასხით ბულიონი, დაუმატეთ მარილი და ადუღეთ შესქელებამდე. დაუმატეთ აჯიკა და გაწურეთ.
2. ღორის ხორცი დაჭერით 6 ნაწილად, დაბეგვეთ, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, შეწვით ჯერ ტაფაზე ღორის ქონში, შემდეგ _ ღუმელში. 3. სოკო დაჭერით წვრილად და დაასხით ღვინო. 4. პურის ნაჭრებს მოაცილეთ ქერქი და შებრაწეთ ხორცის შეწვის შემდეგ დარჩენილ ცხიმში. პურზე დაალაგეთ ღორის ხორცი, მოასხით სოუსი და სუფრასთან მიიტანეთ სოკოს გარნირთან ერთად | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 856 | | |
Total comments: 0 | |