09:31
ნეკნები სანელებლებით

მასალად საჭიროა:
8 ულუფა
2 კგ ღორის ნეკნები
2 თავი ნიორი
2 ს.კ. თაფლი
6 ს.კ. ზეთი
4 ს.კ. სოიოს სოუსი
1 მწიკვი კვლიავისა და კამის თესლი,
დაფქული ქინძი
დაფქული შავი პილპილი
მარილი

 წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კვლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი. დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ. ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წაუსვით ნეკნებს.
 ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ.
 სუფრასთან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად.
 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 871 | Added by: user | Tags: neknebi saneleblebit, სანელებლებით, ნეკნები
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​