09:31 ნეკნები სანელებლებით | |
მასალად საჭიროა:
8 ულუფა 2 კგ ღორის ნეკნები 2 თავი ნიორი 2 ს.კ. თაფლი 6 ს.კ. ზეთი 4 ს.კ. სოიოს სოუსი 1 მწიკვი კვლიავისა და კამის თესლი, დაფქული ქინძი დაფქული შავი პილპილი მარილი წვრილად დაჭრილ ნიორს შეურიეთ მარილი, პილპილი, კვლიავისა და კამის თესლი და დაფქული ქინძი. დაუმატეთ თაფლი, 2 ს.კ. ზეთი და სოიოს სოუსი. მიღებული მასა წაუსვით ნეკნებს.
ნეკნები შეწვით ზეთში. შემდეგ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი და შუშეთ ნელ ცეცხლზე 25 წთ. სუფრასთან მიიტანეთ ახალ ან დამწნილებულ ბოსტნეულთან და მწვანილთან ერთად. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 871 | | |
Total comments: 0 | |