09:09 კალმახი ბროწეულის წვენში | |
მასალად საჭიროა: 700 გრ კალმახი, 50 გრ ზეთი, 1/2 ჩაის ჭიქა ნიგოზი, 1 თავი ხახვი, ქინძი, 1,5 ჭიქა ბროწეულის წვენი, ნიორი, მარილი – გემოვნებით.
მსხვილი კალმახი დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში, შევწვათ ორივე მხრიდან. გადავიტანოთ სინზე.
გამოვწუროთ ბროწეული, დავამატოთ დანაყილი ნიგოზი, ნიორი, მარილი, ქინძი, წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი და გადავურიოთ. მომზადებული სოუსი მოვასხათ კალმახს. | |
Category: თევზეულის კერძები | Views: 1276 | | |
Total comments: 0 | |