08:49
აჯიკა
მასალად საჭიროა:

20 ცალი მოზრდილი წითელი ცხარე წიწაკა;

4 თავი ნოირი;

1 კონა ნედლი ქინძი;

1 სუფრის კოვზი დანაყილი ხმელი ქინძი;

1 სუფრის კოვზი უცხო სუნელი, მარილი;

 


 

წიწაკა, ნიორი და ნედლი ქინძი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში. დაამატეთ ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი და მარილი. ყველაფერი კარგად აურიეთ და გადაიტანეთ ქილაში.
 
 
Category: სხვადასხვა | Views: 952 | Added by: user | Tags: ajika, აჯიკა
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​