15:23
სასარგებლო რჩევები დიასახლისებს


თუ სუპში ზედმეტი მარილი მოგივათ, ჩადეთ მასში გათლილი კარტოფილი. ის მარილს შეიწოვს. °

° ნუ შეინახავთ ციტრუსებსა და პომიდორს მაცივარში. დაბალი ტემპერატურა ცუდ გემოს მისცემს მათ °

°კვერცხის მოხარშვისას, თუ გინდათ რომ ის არ გაიბზაროს, ჩაყარეთ ცოტაოდენი მარილი°

°თუ სოუსი დაგეწვათ, გადაასხით ის სხვა ქვაბში და განაგრძეთ მომზადება. დაუმატეთ შაქარი ისე, რომ არ დატკბეს. ის მიმწვარის სუნს გააქრობს.°

°თუ ბრინჯმა მიიწვა, სუნის მოსაცილებლად ერთი ნაჭერი თეთრი პური დაადეთ ზემოდან°

°თუ პოპკორნის დამზადებას გადაწყვეტთ, ჩაალბეთ წყალში 10 წუთით. გააშრეთ და შემდეგ ჩვეულებრივად დაამზადეთ. ასე პოპკორნი უფრო "ფუმფულა" იქნება, და გაუხსნელი მარცვლებიც ცოტა დარჩება°

°კარტოფილი რომ არ გაიზარდოს ჩადეთ ტომარაში ვაშლი°

°ღვინის ნარჩენები შეგიძლიათ ყინულის ფორმებად გაყინოთ, შემდეგ კი სუპებსა და კერძებში დაამატოთ°

°ხორცის გაყინვისასგალღობისას დაასხით მას ძმარი. ამით ხორცი უფრო რბილი გახდება და თანაც მალე გალღვება°

°კარტოფილის ან მაკარონის მოხარშვის შემდეგ გაგრილებული წყალი დაასხით მცენარეებს. ეს ყვევილებისთვის სასარგებლოა°

°კბილის პასტა ვერცხლს შესანიშნავად წმინდავს.°

°თუ ხელი დაიწვი წაისვით მდოგვი. ის ტკივილს დააცხრობს. კარგია ძმარიც°

Category: რჩევები დიასახლისებს | Views: 913 | Added by: user
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​