21:44
წიწილა სოკოთი
მასალად საჭიროა:
წიწილა 1 ცალი
ზეთი 5 ს.კ.
ხახვი 1 თავი
დაკონსერვებული სოკო 100გრ
ხორცის ბულიონი 1 ჩ.ჭ.
თეთრი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ.
არაჟანი 3 ს.კ.
პილპილი-გემოვნებით
მარილი-გემოვნებით

მომზადების წესი:

წიწილა გაჭერით ოთხ ნაწილად, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და შეწვით ზეთში.
ხახვი დაჭერით წვრილად და მოშუშეთ ზეთში.
წიწილას დაუმატეთ მოშუშლი ხახვი, დაჭრილი სოკო, დაასხით ბულიონი, ღვინო და შუშეთ 20 წთ.
დაუმატეთ არაჟანი, წამოადუღეთ და გააჩერეთ 5 წთ.
 
 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1120 | Added by: user | Tags: წიწილა სოკოთი, wiwaka sokoti
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​