21:44 წიწილა სოკოთი | |
მასალად საჭიროა:
წიწილა 1 ცალი
ზეთი 5 ს.კ. ხახვი 1 თავი დაკონსერვებული სოკო 100გრ ხორცის ბულიონი 1 ჩ.ჭ. თეთრი მშრალი ღვინო 1/2 ჩ.ჭ. არაჟანი 3 ს.კ. პილპილი-გემოვნებით მარილი-გემოვნებით მომზადების წესი:
წიწილა გაჭერით ოთხ ნაწილად, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და შეწვით ზეთში. ხახვი დაჭერით წვრილად და მოშუშეთ ზეთში. წიწილას დაუმატეთ მოშუშლი ხახვი, დაჭრილი სოკო, დაასხით ბულიონი, ღვინო და შუშეთ 20 წთ. დაუმატეთ არაჟანი, წამოადუღეთ და გააჩერეთ 5 წთ. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1120 | | |
Total comments: 0 | |