21:41
პელმენი ინდურად
მასალად საჭიროა:
ცხვრის მჭლე ხორცი 180 გრ
ნიორი 1 კბილი
დაჭრილი მწვანე ხახვი 2 ს.კ.
პელმენის ცომი-500გრ
ზეთი 2 ს.კ.
ჯანჯაფილი-(კოჭა) 1 ჩ.კ.
პილპილი გემოვნებით
მარილი-გემოვნებით
პერგამენტი-დასაფარებლად
სოიოს საწებელი-გემოვნებით


დაჭრილი ხორცი და ნიორი გაატარეთ ხორცსაკებ მანქანაში, შეურიეთ მარილი, პილპილი, მწვანე ხახვი და ჯანჯაფილი.
ცომი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და გააბრტყელეთ მრგვალად.
გაბრტყელებულ ცომის ნაჭრებზე გაანაწილეთ ხორცის შიგთავსი და ნაპირები ლამაზად შეკარით.
ღრმა ტაფას წაუსვით ზეთი, ჩააწყვეთ პელმენები, ჩაასხით 2 ჩ.ჭ.
წყალი, დააფარეთ პერგამენტი და ხარშეთ ღუმელში 30 წთ.
პელმენი მიირთვით სოიოს საწებელთან ერთად.
 
 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1165 | Added by: user | Tags: პელმენი, ინდურად, palmeni indurad
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​