21:37 მოხარშული ხორცი სანელებლებით | |
მასალად საწიროა:
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1 ცალი ოხრახუშის ძირები 30 გრ ნიახურის ძირები 30 გრ საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/ დაფნის ფოთოლი 1 ცალი პილპილი გემოვნებით მარილი გემოვნებით მომზადების წესი:
ხახვი, სტაფილო, ოხრახუშისა და ნიახურის ძირები დაჭერით წვრილად. ხორცს დაასხით 0,6 ლ ცხელი წყალი, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და კარგად მოხარშეთ. გადმოდგმამდე 15 წუთით ადრე დაუმატეთ სანელებლები, 2 წუთით ადრე–დაფნის ფოთოლი. სუფრასთან მიტანის წინ ხორცი დაჭერით თხლად და გააცხელეთ თავისავე ნახარშში. | |
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1252 | | |
Total comments: 0 | |