21:37
მოხარშული ხორცი სანელებლებით
მასალად საწიროა:
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1 ცალი
ოხრახუშის ძირები 30 გრ
ნიახურის ძირები 30 გრ
საქონლის მჭლე ხორცი 500 გრ
დაფქული მიხაკი 1/2 ჩ.კ/
დაფნის ფოთოლი 1 ცალი
პილპილი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით

მომზადების წესი:

ხახვი, სტაფილო, ოხრახუშისა და ნიახურის ძირები დაჭერით წვრილად.
ხორცს დაასხით 0,6 ლ ცხელი წყალი, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული და კარგად მოხარშეთ. გადმოდგმამდე 15 წუთით ადრე დაუმატეთ სანელებლები, 2 წუთით ადრე–დაფნის ფოთოლი.
სუფრასთან მიტანის წინ ხორცი დაჭერით თხლად და გააცხელეთ თავისავე ნახარშში.
 
 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1252 | Added by: user | Tags: moxarshuli xorci saneleblebit, სანელებლებით, მოხარშული, ხორცი
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​