21:14
ბადრიჯანი მწვანილით
მასალად საჭიროა:

ბადრიჯანი – 1კგ;

მწვანე ხახვი – 150 გ;

ნიორი – 7-8 კბილი;

მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა;

ქინძი, ცერეცო, ოხრახუში, მარილი.


დაჭრილ ბადრიჯანს მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 20-30 წუთი, გაავლეთ წყალი, გააშრეთ და შეწვით ზეთში. მწვანილი დავჭრათ წვრილად, შევაერთოთ დაჭრილ ხახვთან და გასრესილ ნიორთან. მასა ჩავდოთ ბადრიჯანში და გადავახვიოთ. მოვაყაროთ მწვანილი.
 
 
 
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1090 | Added by: user | Tags: მწვანილით, ბადრიჯანი, badrijani mwvanilit
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​