21:14 ბადრიჯანი მწვანილით | |
მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი – 1კგ; მწვანე ხახვი – 150 გ;
ნიორი – 7-8 კბილი; მცენარეული ზეთი – 1 ჭიქა; ქინძი, ცერეცო, ოხრახუში, მარილი. დაჭრილ ბადრიჯანს მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 20-30 წუთი, გაავლეთ წყალი, გააშრეთ და შეწვით ზეთში. მწვანილი დავჭრათ წვრილად, შევაერთოთ დაჭრილ ხახვთან და გასრესილ ნიორთან. მასა ჩავდოთ ბადრიჯანში და გადავახვიოთ. მოვაყაროთ მწვანილი.
| |
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1090 | | |
Total comments: 0 | |