20:55
აჯაბსანდალი

მასალად საჭიროა:
ბადრიჯანი - 100გრ,
პამიდორი -1 00გრ,
ხახვი - 50გრ,
ზეთი - 30გრ,
წიწაკა გემოვნებით,
ნიორი - 5გრ,
მარილი-გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ავიღოთ ბადრიჯანი, გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ. მოვშეშოთ ხახვი, ბულგარული, მწვანილი, წითელი პამიდორი გავხეხოთ. ჩავყაროთ ეს ყველაფერი მოხრაკულ ხახვში. დავუმატოთ ნიორი და მწვანილები.
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1608 | Added by: user | Tags: აჯაბსანდალი, ajabsandali
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​