20:55 აჯაბსანდალი | |
მასალად საჭიროა: ბადრიჯანი - 100გრ,
პამიდორი -1 00გრ,
ხახვი - 50გრ,
ზეთი - 30გრ,
წიწაკა გემოვნებით,
ნიორი - 5გრ,
მარილი-გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ავიღოთ ბადრიჯანი, გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ. მოვშეშოთ ხახვი, ბულგარული, მწვანილი, წითელი პამიდორი გავხეხოთ. ჩავყაროთ ეს ყველაფერი მოხრაკულ ხახვში. დავუმატოთ ნიორი და მწვანილები.
| |
Category: ბოსტნეულის კერძები | Views: 1608 | | |
Total comments: 0 | |