20:54
სტეიკი
მასალად საჭიროა:
საქონლის ფილე ზურგი - 0.52 კგ.;
წითელი წიწაკა - 0.0011 კგ.;
ნიორი - 0.002 კგ.;
პილპილი - 0.0018 კგ.;
ძირა - 0.0004 კგ;
მარილი - 0.0068 კგ.;
სოუსი სანელებლებით ქიუნე - 0.06 ლ.
 
 

საქონლის ხორცი ”ზურგის ფილე” ერთი პორცია დაახლოებით 0.500 გრ. მოვაყაროთ საკმაზი და შევწვათ გრილზე, სასურველ დონემდე.
 

 
Category: ხორცეულის კერძები | Views: 1229 | Added by: user | Tags: სტეიკი, steiki
Total comments: 0
icon" href="/favicon-1-.ico" type="image/x-icon">
avatar
​​